Ilmoittautuminen

Metallinpaljastin harrastuksena 28.5.2022 klo. 8.00-12.00

Metallinpaljastimen käyttö on viime vuosina lisääntynyt harrastuksena huomattavasti mm. erilaisten televisio -ohjelmien myötä. Kuitenkaan kursseja metallinpaljastimen käytölle ei ole olemassa. Kurssi koostuu 4 tunnin teoriaosuudesta sekä valinnaisesta 4 tunnin käytännön harjoitteesta maastossa joko Tuovilanlahden alueen pellolla tai metsissä. Vaihtoehtoisesti käytännön harjoite voidaan käydä kurssilaisen omilla mailla. Käytössä on kouluttajan metallinpaljastin, joten jokaiselle kurssilaiselle varataan oma päivä, jolloin käymme läpi metallinpaljastimen käytön sekä käytännön harjoitteen.

Kurssilla tutustutaan metallinpaljastimeen harrastuksena, että hyötykäytössä, viranomaismääräyksiä ja lakeja, jotka koskevat metallinpaljastimen käyttöä. Käymme läpi erilaisia markkinoilla olevia metallinpaljastimia ja lähemmin tutustumme Garret At Pro -merkkisen metallinpaljastimen ominaisuuksia.

Kurssilla tutustumme myös internetissä oleviin metallinpaljastimen käyttöön liittyviin kotisivuihin, keskustelupalstoihin sekä Youtubessa oleviin kotimaisiin sekä ulkomaisiin videoihin. Käymme lisäksi läpi magneettikalastukseen sekä vedessä piipparointiin.

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet metallinpaljastimen käytöstä, mutta joilla ei ole vielä kokemusta aiheesta, joten rohkeasti tervetuloa mukaan oppimaan piipparoinnin maailmaan. Pieni varoituksen sana on kyllä sanottava. Tämä harrastus voi viedä mennessään 😊

Kurssi muodostuu seuraavasti:

Päivä 1. 4 tunnin teoriaosuudesta, joka pidetään Majatalo Osulassa. Kurssihintaan (50 €/hlö) kuuluu tuhti aamupala Majatalossa.

päivä 2. 4 tunnin käytännön harjoite jokaiselle kurssilaiselle erikseen sovittava päivä. (Tämän päivän kurssihinta on 50€/hlö)


Ilmoittaudu 28.5. kurssille